One Party Events

PREMIUM EVENTS

Σχεδιάζουμε μαζί σας ολοκληρωμένες προτάσεις που εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα.

SCROLL

Με γνώμονα την πολυετή εμπειρία μας στη διοργάνωση και τη διαχείριση κοινωνικών εκδηλώσεων, σχεδιάζουμε μαζί σας ολοκληρωμένες προτάσεις που εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ EVENTS

Η Οne Party Events ειδικεύεται στα εταιρικά events

Με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και καινοτομία, διοργανώνουμε εταιρικές εκδηλώσεις, καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη σας!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Θέλετε να διοργανώσετε την καλύτερη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για το δήμο ή την εταιρεία σας; Εκδήλωση που θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς και μεγάλους;

Μπαίνοντας στον 23ο χρόνο παρουσίας µας στον χώρο της παιδικής επιµόρφωσης και ψυχαγωγίας, θα χαρούµε πολύ να είστε “συνταξιδιώτες” µας και στο φετινό ταξίδι της One Party Events. Είµαστε µια εξειδικευµένη οµάδα νέων ανθρώπων που δραστηριοποιείται στον τοµέα του σχεδιασµού και της υλοποίησης Οµαδικών Δραστηριοτήτων Επιµόρφωσης & Ψυχαγωγίας, προσεγγίζοντας κάθε χρόνο περισσότερα από 100.000 παιδιά!

Απευθύνονται και ικανοποιούν ιδανικά τις ανάγκες Εταιριών, Συλλόγων και Δήµων

Προσαρµόζονται σε κάθε προϋπολογισµό

Σας δίνουν την δυνατότητα να εµπνευστείτε και να δηµιουργήσετε την δική σας µοναδική εκδήλωση, συνθέτοντας τις παροχές της αρεσκείας σας

Εγγυώνται ένα εκπληκτικό αποτέλεσµα, χάρη στην πολυετή πείρα µας και την εξειδίκευση µας - αποκλειστικά -στον χώρο της διοργάνωσης παιδικών εκδηλώσεων.

Είναι ολοκληρωµένες, πρωτότυπες, ποιοτικές, σχεδιασµένες και στελεχωµένες απο έµπειρο και εξειδικευµένο προσωπικό

Διεξάγονται σε κάθε χώρο, εσωτερικό ή εξωτερικό, εντός ή εκτός Αττικής

Θεάματα - περιεχόμενα

Θεατρικές παραστάσεις

Διαδραστικά προγράμματα

Δράσεις-χάπενινγκ- δώρα

Χορευτικά προγράμματα

Θεατρικά παιχνίδια

Δραματοποιημένες αφηγήσεις χριστουγεννιάτικων παραμυθιών

Καλλιτέχνες-Ηθοποιοί- Εμψυχωτές

Χορευτές-Animater-Μάγοι-Ξυλοπόδαροι

Κλασσικά και πρωτότυπα παιχνίδια - ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ

Bubble show-Φουσκωτά

Ενοικιάσεις μεγάλων παιχνιδιών

Σκηνικά- Χριστουγεννιάτικες θεματικές διακοσμήσεις

Άρτιος τεχνικός εξοπλισμός

Ήχος-Φώς-Εφέ

περιμενουμε να σας γνωρισουμε...

...και να συμβάλλουμε δημιουργώντας μία νέα αρχή για ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα του κόσμου. Το παιδί σας!

ΑΠΟΚΡΙΕΣ

Ένα ξέφρενο πάρτι ξεκινά!

Περίοδος ξεφαντώματος και ζητούμε αφορμές για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση εξειδικευμένων εκδηλώσεων αλλά και προγραμμάτων για την ψυχαγωγία και την εκτόνωση των μαθητών.

Ήρθαν οι αποκριές και είναι ώρα για ξεφάντωμα! Ένα ξέφρενο πάρτι ξεκινά, εσείς θα μείνετε απ’ έξω; Είμαστε οι καλύτεροι του είδους στο να διασκεδάζουμε, να ψυχαγωγούμε και να διοργανώνουμε τα καλύτερα αποκριάτικα πάρτι! Διαθέτουμε τους καλύτερους Κλόουν, διασκεδαστές, εμψυχωτές για να γίνει ο αποκριάτικος χορός σας μοναδικός και ιδιαίτερος.

Αποκριάτικες εκδηλώσες

Σχολεία (Νηπιαγωγεία – Δημοτικά)

Φροντιστήρια

Συλλόγους

Δήμων και κοινοτήτων

Εταιριών

Παιδικά party

Ενηλίκων

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Σχολικές εκδρομές

Η Οne Party Events ξεχωρίζει στο χώρο διότι δημιούργησε οργανωμένα κυκλικά προγράμματα για τα παιδιά με σκοπό τη διασκέδαση, την άθληση και την εκπαίδευση τους.

Η εταιρία μας πλαισιώνεται από έμπειρους και χαρούμενους συνεργάτες έτοιμους να σας αγκαλιάσουν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες που έχετε επιλέξει.

Η One Party Events σε συνεργασία με άρτια εξοπλισμένα κέντρα εξασφαλίζει:

Ασφαλές περιβάλλον φιλοξενίας

Εγκαταστάσεις με οριοθετημένο χώρο φύλαξης

Δυνατότητα άμεσης οπτικής επαφής με τα παιδιά

Επίσης παρέχουν υπηρεσίες εστίασης

Οι εκδρομές της One Party Events εκτός του ότι αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από τη ρουτίνα του σχολείου συγχρόνως κινητοποιούν το ενδιαφέρον των παιδιών, εμπλουτίζουν τις εμπειρίες τους και αναπτύσσουν την δημιουργικότητα τους.

Η One Party events επιδιώκει τα ομαδικά κυκλικά προγράμματα ,μέσα από τα οποία ενισχύονται το αίσθημα της συμμετοχής και της περιέργειας για νέες δραστηριότητες, η κοινωνικοποίηση, η έκθεση σε νέα ερεθίσματα και η συνεργασία.

ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ - ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Η One Party Events διαθέτει ειδικό τμήμα μαθητικών – φοιτητικών εκδρομών

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση μιας μαθητικής εκδρομής δεν είναι απλή υπόθεση. Δημιουργούμε ταξίδια σύμφωνα με τις απαιτήσεις των υπευθύνων προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια.

Η One Party Events διαθέτει ειδικό τμήμα μαθητικών – φοιτητικών εκδρομών, στελεχωμένο με 10 έμπειρους ταξιδιωτικούς συμβούλους ενώ παράλληλα αξιοποιούνται άριστης ποιότητας τουριστικά προϊόντα (ξενοδοχεία– πούλμαν), για να μπορεί να σας παρέχει εκδρομές που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό μαθητή - ταξιδιώτη. Η εμπιστοσύνη των Ελλήνων ταξιδιωτών, μας κατατάσσει 1ους με διαφορά σε αριθμό ταξιδευόντων μαθητών (περισσότερους από 30.000 ανά έτος) και έτσι μπορούμε να προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές με κύριο γνώμονα μας πάντα την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών!

Χώροι Δεξιώσεων

Με πάνω από 100 συνεργαζόμενους χώρους εκδηλώσεων, όπως κτήματα, ξενοδοχεία, αίθουσες, bar, θέατρα κ.α. σας προτείνουμε τον κατάλληλο για το event σας.