One Party Events

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Επιτρέψτε μας τώρα να συστηθούμε...

SCROLL

Είμαστε μια δυναμική εταιρεία με Djs που ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ στο κομμάτι της επαγγελματικής ηχητικής, μουσικής και φωτιστικής κάλυψης κάθε είδους Εταιρικής ή Κοινωνικής εκδήλωσης.

Dj Γάμου

Dj για Party

Εταιρικά Cocktails

Dj για Παιδικά party

Βάπτιση

Θεατρικές Παραστάσεις

Υπηρεσίες Ηχοληψίας και εξοπλισμός για Συνέδρια

Live events

Ομιλίες

...και πολλά άλλα!

ΙΔΡΥΣΗ

Η One Party Events ιδρύθηκε το 2000 από τον Αργύρη Ναστόπουλο.

Ο Αργύρης Ναστόπουλος, έγινε ευρύτερα γνωστός στο μουσικό κοινό από την συμμετοχή του στο δημοφιλές boy band, ONE.

Το συγκρότημα ηχογράφησε με την MINOS-EMI συνολικά 6 albums, με αποκλειστικό συνεργάτη στην σύνθεση τον αναγνωρισμένο Κύπριο συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους και οι συνολικές πωλήσεις ξεπέρασαν το 1.000.000 αντίτυπα. Κορυφαία στιγμή για τους ΟΝΕ, η συμμετοχή στον 47ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ταλίν της Εσθονίας όπου εκπροσώπησαν την Κύπρο με το τραγούδι Gimme - Gimme του Γιώργου Θεοφάνους και κατέλαβαν την 6η θέση.

“Γνωστός από πολλές εκδηλώσεις ως Dj και συμμετέχοντας σε private parties και σχολικές εκδηλώσεις ιδρύει το 2000 την One Party Events.”

Η Εταιρία είχε πολύ γρήγορη άνοδο στον χώρο των εκδηλώσεων και σε αντίθεση με παρόμοιες εταιρείες που έχουν μεγαλύτερο στόχο τον τομέα της ενοικίασης ήχου και φωτισμού, εμείς δώσαμε περισσότερη σημασία στην Εμπειρία και την Εκπαίδευση των DJ και έτσι εξασφαλίσαμε την σίγουρη επιτυχία της κάθε εκδήλωσης. Η Τεχνογνωσία μας και η συνεχής εκπαίδευση στον τομέα του ήχου και φωτισμού, μας επιτρέπουν να αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις εκδηλώσεις όπου απαιτείται ηχητική και φωτιστική κάλυψη.

CELESTIAL PRODUCTIONS

To 2015 δημιούργησε την εταιρεία παραγωγής συναυλιών Celestial Productions.

Συνεργασίες με Λίνα Νικολακοπούλου, τον Στέφανο Κορκολή ,τον Δαυιδ Ναχμία, την Στέλλα Γκρεκα ,την Γιοβάννα,την Νένα Βενετσάνου κ.α.

Επανένωση ONE και συνεργασίες

Τo 2002 οι επανένωση των One είναι γεγονός .Νέα επίσημη κυκλοφορία από την Minos Emi με τίτλο Billy Bam Bam ξεπερνάει τα 6.000.000 views και οι εμφανίσεις τους σε Αθήνα και σε Κύπρο γίνονται Sold out .

O Αργύρης Ναστόπουλος στα 25 χρόνια της μουσικής του πορείας έχει συνεργαστεί με τους εξής καλλιτέχνες: Γιάννη Πάριο, Πασχάλη Τερζή, Άννα Βίσση, Νατάσα Θεοδωρίδου, Αντώνη Ρέμο, Γιώργο Μαζωνάκη, Ελένη Δήμου, Καίτη Γαρμπή, Βασίλη Καρρά, Ευρυδίκη, Άντζελα Δημητρίου, Σάκη Ρουβά, Χρήστο Δάντη, Νίκο Καρβέλα, Πάνο Κιάμο, Demy, Joe Cocker, Natalie Imbruglia κ.α.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η θεωρία μας είναι ότι η καλύτερη διαφήμιση για εμάς είναι μια απόλυτα πετυχημένη εκδήλωση.

Για αυτό δίνουμε κάθε φορά την μέγιστη αφοσίωση και προσπάθειά μας σε κάθε λεπτομέρεια, ώστε εσείς και οι καλεσμένοι σας να απολαύσετε ιδιαίτερες στιγμές και ημέρες που θα θυμάστε ευχάριστα για πάρα πολύ καιρό.

Διαθέτοντας εάν μεγάλο δίκτυο εξωτερικών συνεργατών στον καλλιτεχνικό χώρο έχουμε την δυνατότητα να ικανοποιήσουμε σχεδόν όλες τις απαιτήσεις των events και των parties.

Επιδιώκετε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες που παίρνουν σοβαρά την δουλειά τους.

Επιθυμείτε την ανάλογη μουσική με την περίσταση για να διατηρήσετε την πίστα γεμάτη.

Σας παρέχεται ο καλύτερος τεχνολογικός εξοπλισμός ( PIONEER , JBL , FBT, EV ).

Επιθυμείτε τον επαγγελματία που έχει πάντα μαζί του backup εξοπλισμό για τον αποκλεισμό κάθε ενδεχόμενου τεχνικού προβλήματος.

Επιλέγετε εξειδικευμένο Dj εκδηλώσεων με ανεξάντλητη ποικιλία μουσικής, καλύπτοντας και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Επιθυμείτε συνέπεια και ποιότητα παροχής υπηρεσιών για την οποία φροντίζουμε επιμελώς

Συνεργάζεστε με Dj σωστά ενδεδυμένο για κάθε περίσταση.

περιμενουμε να σας γνωρισουμε...

...και να συμβάλλουμε δημιουργώντας για εσάς ένα μοναδικό event που θα σας μείνει αξέχαστο!