One Party Events

ΒΑΠΤΙΣΗ

Κάνουμε κάθε πτυχή της βάπτισης σας εντυπωσιακή.

SCROLL

Η βάπτιση του μωρού σας αποτελεί στιγμή μεγάλης χαράς για όλη την οικογένεια και τους εκλεκτούς καλεσμένους που θα δώσουν το παρών στην πρώτη... βουτιά του! Μπορεί η οργάνωση της βάπτισης να μη χρειάζεται τόση προετοιμασία όση ένας γάμος, όμως υπάρχουν μερικά μυστικά που πρέπει να έχετε κατά νου, καθώς οργανώνετε τα πάντα γύρω από την πιο όμορφη ημέρα της μέχρι τώρα ζωής του παιδιού σας.

ONE PARTY EVENTS

Σας ευχόμαστε, κάθε φορά που αναλαμβάνουμε μία βάπτιση.

Όπως κι εσείς, έτσι και η ομάδα μας ξέρει πόσο σημαντικό είναι το καλωσόρισμα σε ένα καινούργιο μέλος της οικογένειας και πόσο υψηλές είναι οι προσδοκίες.

Κάθε βάφτιση είναι η πρώτη γιορτή στο όνομα ενός ανθρώπου. Έτσι αναλαμβάνουμε να την οργανώσουμε έχοντας πάντα στο νου μας ότι ο μικρός αυτός άνθρωπος είναι ένας σημαντικός άνθρωπος. Το μέλλον γράφεται όσο εμείς στολίζουμε και γι’ αυτό και πάντα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όσο πιο μοναδικό και αξέχαστο γίνεται, αντάξιο μίας νέας, μοναδικής αρχής. Από τον στολισμό στις ανθοσυνθέσεις και από τα προσκλητήρια στις μπομπονιέρες, πάντα βάζουμε όλο μας το είναι, χαρίζοντας στο νέο μέλος της οικογένειάς σας την βάφτιση που του αξίζει.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μαζί σας ένα γεγονός εκλεπτυσμένο, χαρακτηριστικό, ξεχωριστό.

Ένα σημαντικό γεγονός, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Χρόνια τώρα εμπνεόμαστε από εσάς και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και το εκλεπτυσμένο γούστο της ομάδας μας, σχηματίζουμε μαζί τις μελλοντικές σας αναμνήσεις.

περιμενουμε να σας γνωρισουμε...

...και να συμβάλλουμε δημιουργώντας μία νέα αρχή για ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα του κόσμου. Το παιδί σας!

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δώστε χρώμα και λάμψη στις όμορφες στιγμές της ζωής σας!

Αν έλεγες στο παιδί σου ότι θα ερχόταν στο πάρτι του ο πραγματικός «Spiderman η Batman», τότε ίσως έπαιρνες την πιο σφιχτή και μεγαλύτερη αγκαλιά στον κόσμο! Επειδή δεν σας είπαμε τα νέα, ο Spiderman και πολλοί άλλοι υπερήρωες όχι μόνο υπάρχουν αλλά έχουν και μια πολύ σημαντική αποστολή: να γίνουν τα παιδικά πάρτι όσο πιο κινηματογραφικά γίνεται!

Προσκλητήρια

Διαθέτουμε την μεγαλύτερη συλλογή προσκλητηρίων . Μοντέρνα ή κλασικά μα πάντα οικονομικά προσκλητήρια για τη μοναδική ημέρα της ζωής σας! Lasercut, Χρυσοτυπίες, Βαθυτυπίες, Letterpress,Plexiglass,Pvc, βιβλιαράκια, δίπτυχα-τρίπτυχα, καθώς και παπύρους σε πολλά σχέδια και χρώματα.

Θεματικός Στολισμός

Στολισμός μέσα από πρωτοποριακές κι έξυπνες ιδέες διαμορφώνοντας τη πιο ξεχωριστή στιγμή κάθε ανθρώπου. Εσωτερικός κι εξωτερικός στολισμός της εκκλησίας

Μπομπονιέρες

Candy Bar

Όπως δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή χωρίς γλυκά, έτσι και στην One Party Events δεν υπάρχει βάπτιση χωρίς αυτά. Τα κουφέτα της μπομπονιέρας μπορεί να ήταν το μέχρι τώρα συνηθισμένο, όμως η τάση που έχει έρθει για να μείνει και να χαροποιήσει τους γλυκατζήδες, λέγεται candy bar! Η δημιουργία του candy bar, που συνδυάζεται θεματικά με τη διακόσμηση και αφήνει το δικό της μοναδικό αποτύπωμα στη βάπτιση, καθώς όχι μόνο μαγνητίζει τα βλέμματα των καλεσμένων, αλλά τους προσφέρει επίσης μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

ΗΧΟΣ / DJ

Ποιοτικός ήχος και σωστός φωτισμός από τους καλύτερους επαγγελματίες.

Σας προβληματίζει η ηχητική κάλυψη του χώρου σας;

Εμείς σας παρέχουμε επαγγελματικό ηχητικό εξοπλισμό για την εκδήλωση που πρόκειται να οργανώσετε. Η Συνεργασία μας με τους πλέον έμπειρους DJ του χώρου είναι σίγουρο πως θα ξεσηκώσουν στο χορό, όλους τους καλεσμένους σας απο τον πιο μικρό παιδί μέχρι την γιαγιά με τον πάππου.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Απασχόληση παιδιών

Έχετε κανονίσει τα πάντα για την Βάπτιση σας από φωτογράφους, στολισμούς, φαγητό, μουσική, αλλά μάλλον σε διέφυγε ένας πολύ βασικός παράγοντας, η απασχόληση των παιδιών των φίλων σας. Δυστυχώς δεν έχουν όλοι την δυνατότητα να τα αφήσουν σπίτι με τους παππούδες ή με μία baby sitter και θα πρέπει να τα φέρουν μαζί τους στην δεξίωση σας. Οπότε πρέπει να βρείτε κάτι να απασχοληθούν, ειδικά όταν αρχίζουν και πληθαίνουν και είναι πάνω από 5 άτομα, η ανάγκη για απασχόληση υπάρχει πιο έντονα.

Animateur

Ο ανιματέρ υποδέχεται τα παιδιά με θεατρικό τρόπο και φυσικά ντυμένος/η με τον αγαπημένο/η παιδικό ήρωα, που εσείς θα επιλέξετε!

Στη συνέχεια ο Ανιματέρ απασχολεί και διασκεδάζει τα παιδιά με ομαδικά παιχνίδια ( για όλες τις ηλικίες των παιδιών που συμμετέχουν ) μαγικά, κουκλοθέατρο με γαντόκουκλες, αφήγηση παραμυθιού, διαγωνισμούς, face painting, μπαλονοκατασκευές, τραγούδι, χορό και άλλες πολλές εκπλήξεις!

Όλα τα παραπάνω μπορούν να υποστηριχθούν από έναν (1) ανιματέρ, με μέσο όρο τα 20 παιδιά.

Διαφορετικά αν τα παιδάκια είναι πολύ περισσότερα θα χρειαστεί και η συμμετοχή ενός δεύτερου ανιματερ για καλύτερο αποτέλεσμα.

Φουσκωτά Παιχνίδια

H αγαπημένη κατηγορία των φουσκωτών παιχνιδιών αποτελεί μια κλασική και ασφαλή λύση για κάθε παιδική εκδήλωση.

Τα φουσκωτά παιχνίδια προσφέρουν ώρες απροβλημάτιστου παιχνιδιού και αποτελούν ιδανική επιλογή για ιδιωτικά παιδικά πάρτυ και μαζικές παιδικές εκδηλώσεις.

Παραστάσεις

Ταχυδακτυλουργός / Μάγος

Με το πρόγραμμα του μάγου στη Βάφτιση θα διασκεδάσουν και μικροί αλλά και ενήλικες. Ο Ταχυδακτυλουργός θα παρουσιάσει εντυπωσιακά μαγικά κόλπα που θα σας μείνουν αξέχαστα.

Bubble Show / Γιγάντιες Σαπουνόφουσκες

Ο εξειδικευμένος Ανιματέρ θα δημιουργήσει γιγάντιες σαπουνόφουσκες που θα αιωρούνται στον ουρανό και ο χώρος σας θα μεταμορφωθεί σε ζωντανό παραμύθι. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν να τρέξουν να κυνηγήσουν τις φούσκες μέχρι τελικής πτώσης.

ΧΩΡΟΙ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ

Πολύ σημαντικό ρόλο σε μία Βάπτιση είναι το τραπέζι δεξίωσης ή το πάρτυ μετά το μυστήριο.

Εάν, λοιπόν, δε θέλεις να κάνεις τη δεξίωση στα κλασικά κτήματα γάμων και θες να εντυπωσιάσεις με την πρωτοτυπία σου, οι εναλλακτικοί χώροι δεξιώσεων γάμου είναι για σένα. Εμείς θα σου αποστείλουμε ιδέες για να μείνει το πάρτυ γάμου ανεξίτηλο σε όλους.